+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Kuglepenne med logo

Der er i nyere tid kommet et øget fokus på den måde, som vi mennesker behandler Jorden på. Dette har yderligere været med til at skabe en sundhedsbølge, som ikke har været oplevet tidligere. Denne sundhedsbølge har nemlig ikke noget med helbredet at gøre, men derimod omhandler den Jordens sundhed. Du har formentlig også flere medarbejdere i din virksomhed, som går op i miljøet, og hvordan vi bedst bevarer det. Det er lige netop derfor, at du med fordel kan vælge en bæredygtig firmagave i form af miljøvenlige kuglepenne med logo. Du kan nemlig være sikker på, at dette vil falde i god jord hos alle dine medarbejdere.

Miljøvenlige kuglepenne med logo skåner planeten og skaber glæde

Du finder formentlig ikke et eneste menneske, som ikke bliver glad for at få en gave. Men med en bæredygtig firmagave har du yderligere mulighed for at kombinere denne glæde med noget, der også glæder resten af planeten. En kuglepen med firmanavn er således en gave, der både tilgodeser dine medarbejdere og planeten. Miljøvenlige kuglepenne med logo er nemlig en ting, som dine medarbejdere kan bruge hver eneste dag på deres arbejde. Det er derfor en meget brugbar gave, som dog bliver personliggjort i en vis grad i form af logoet.

Moderne materiale

En kuglepen med tryk kan laves i mange forskellige slags materialer. Dette betyder, at kuglepennene er meget forskellige i deres udtryk og derfor kan repræsentere vidt forskellige ting. Hvis du for eksempel gerne vil signalere miljøvenlighed i din virksomhed, så er miljøvenlige kuglepenne med logo en god firmagave til dine ansatte. Det at der er tale om en kuglepen med firmanavn gør også, at du hurtigt kan opnå positiv omtale af virksomheden i dens omverden. Dette kan du blandt andet gøre med disse kuglepenne:

  • BAMBOO skrivesæt
  • Prodir kuglepen
  • TANDEM kuglepen
  • BABELWOOD kuglepen