+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Veganer slik med logo / tryk

Logoslik er altid et hit og bringer glæde hos de fleste. Men - i dag bliver flere og flere mennesker veganer eller vegetarer og andre spiser ikke bestemte animalske produkter pga. religiøse retninger.

Slik er faktisk noget af det, der gemmer sig flest dyr i. Er du veganer, kan det derfor ofte være svært at finde ud af, hvad man kan spise, især når det drejer sig om slik og søde sager.

Vi har derfor et stort udvalg af vegansk slik helt fri for gelatine. Man er i dag blevet så god til at producere slik og søde sager uden dyrerester og sukker, at du ikke kan smage forskel.

Hvis du vælger at bruge vegansk slik til at promovere dit firma og skabe synlighed, er du med på bølgen og tilgodeser alle.

Se Vegansk Gourmet vingummi til hele verden uden animalske tilsætningsstoffer, gluten og lactose og uden nogle former for kunstige smags- og farvestoffer. For at opnå så stor en smagsoplevelse som muligt, bruges der kun naturlige bær, frugter og rødder m.v.

Vegansk gourmet vingummi fås i smarte eksklusive æsker i forskellige størrelser med dit logo på. Vegansk gourmet vingummi leveres også i flowpack.  

Se også veganske bolsjer i twistet folie samt veganske bolsjer i flowpackDet er også muligt at få små veganske microbolsjer i Slim Box, 10g pr. æske.

Lad dig inspirere her på shoppen blandt de mange muligheder for vegansk slik med dit logo på.

1 til 15 af 28

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 af 28

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2