+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Isskrabere med logo

Det kan være koldt at skulle færdes på de danske landeveje og stier, specielt i vintermånederne. Mange vælger derfor at benytte sig af en bil som transportmiddel, når det ganske enkelt bliver for koldt eller besværligt at cykle eller gå. I og med at dette er et kendt fænomen, så kan du vælge at tilgodese dine medarbejdere med en firmagave i form af isskrabere med logo, som kan hjælpe dem godt på vej om morgenen, så de kan komme sikkert på arbejde.

Glatte veje kræver godt udsyn

Når vinteren rammer hårdest er det ofte med sort is på vejene. Det er derfor optimalt at have et godt udsyn ud af alle ruderne i bilen, når dine ansatte skal ud at køre. Med en isskraber kan du derfor hjælpe dem godt på vej, så de kan køre sikkert i trafikken. Isskrabere kommer i mange former og farver og er derfor også en meget kulørt gave, som ofte skaber positiv stemning. Du kan blandt andet vælge isskrabere med logo i følgende former:

  • Isskraber i T-form
  • Isskraber som kork nøglering
  • Polar isskraber
  • Isskraber i Credit Card form

Isskrabere med logo der kan komme alle til gavn

Isskrabere kan ofte bruges til meget mere end bilruder, så selv hvis dine medarbejdere foretrækker at svinge cyklen eller at færdes på gåben, så er denne gave særdeles brugbar. Desuden er denne form for firmagave også med til at skabe en positiv atmosfære både på og udenfor arbejdspladsen, da isskrabere med logo er med til at skabe positiv energi omkring din virksomhed også bland offentligheden, da alle kan se, at medarbejderne på denne arbejdsplads bliver værdsat for deres hårde arbejde og flid. På denne måde kan denne firmagave også være med til at åbne op for en god kommunikation mellem dig og dine ansatte.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side