+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Kreafunk

Her hos Grevegaver fører vi et stort udvalg af Kreafunk’s produkter, som er kendt for god kvalitet samt godt og funktionelt design. Sortimentet spænder bredt lige fra Bluetooth Speakere i flere størrelser med eller uden indbygget lys og Powerbank se aGlow… til Bluetooth høretelefoner aHead, DAB radio tRadio, PowerbanktoCharge, smart taske til din bærbare computer aSleeve samt pung med indbygget powerbank ePurse.Du kan få logo på alle produkter i form af enten tryk, gravering, præg eller doming. Alt efter om du ønsker en diskret profilering af dit firma eller et mere iøjnefaldende udtryk.

Samtlige produkter fra Kreafunk kommer i en meget flot indpakning. De større ting som Bluetooth Speakere, Hovedtelefoner og Powerbanks leveres i flotte trækasser i sort eller natur med elegant print. De mindre ting leveres i flotte recycled papemballage.

Kreafunks flotte og funktionelle design henvender sig til mennesker i alle aldre. Selvom det er ungt og smart på den fede måde, henrykker det også det mere modne publikum, der normalt kan lide den klassiske og tidløse stil.

Du har her en gave, der favner bredt og falder i god jord hos de fleste på tværs af alder og køn. En god firmagave, kundegave eller reklamegave.

Vi hjælper dig gerne med det grafiske arbejde uden beregning og laver altid korrektur til godkendelse inden endelig produktion sættes i gang. Levering kan ske i løbet af 7-10 dage.