+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Wally & Whiz

Er du med på bølgen, er du politisk korrekt, rummer du hele verden og alle religioner, når du skal skabe synlighed for dit Brand?

Hvis du vælger at bruge vegansk slik fra danske Wally & Whiz, til at promovere dit firma og skabe synlighed, er du med på bølgen, er du politisk korrekt og tilgodeser alle.

Vegansk Gourmet vingummi fra WHALLY & WHIZ kan serveres for hele verden, da de er uden animalske tilsætningsstoffer, gluten og lactose og uden nogle former for kunstige smags- og farvestoffer. For at opnå så stor en smagsoplevelse som muligt, bruges der kun naturlige bær, frugter og rødder m.v. 

Vegansk gourmet vingummi fås i smarte eksklusive æsker i forskellige størrelser med eller uden dit logo på. 

Vegansk gourmet vingummi leveres også i flowpack.  

WALLY and WHIZ startede i en lille lejlighed på Østerbro i København tilbage i 2015, hvor Kristian Them Hansen skabte den første vingummi fra WALLY and WHIZ. 

Fundamentet for WALLY and WHIZ var (og er stadig i dag) en brændende kærlighed til vingummi, men samtidig en anerkendelse af at kvaliteten af de fleste vingummier ikke lod produktet komme til sin fulde ret. 

Langt det meste vingummi der blev - og bliver - produceret, var fyldt med bl.a. svinegelatine, et hav af e-numre, samt kunstige farver og smage der ofte efterlod en højst unaturlig, syntetisk og u-inspirerende sanse- samt smagsoplevelse. 

Ikke nok med at en stor del af befolkningen i verden ikke kan spise konventionelle vingummier (grundet diverse intolerancer, religiøse retninger, eller ernæringsmæssige præferencer), så var den resterende del af verdens vingummi-fans efterladt uden et kvalitetsbevidst alternativ til deres elskede vingummier. Denne erkendelse blev startskuddet på en rejse mod at skabe intet mindre end verdens bedste vingummi.