+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Firmatøj - Jakker - Polo - T-shirt med logo og tryk

Klæder skaber folk. Vi skaber det helt rette udtryk i tråd med din virksomheds identitet. Altid i kvalitetsløsninger, som også medarbejderne føler sig godt tilpas med. Firmatøj: Profiljakker, profil-T-shirts, profiltrøjer, profilbukser, profilskjorter og profilsportstøj - vi hjælper med alt, der kan komme et logo på. Mulighederne er uendelige – kontakt os, så finder vi i fællesskab det rette til firmatøj dig.

Du vil her kunne finde T-shirts til enhver lejlighed lige fra kampagne T-shirts til T-shirts i en super god kvalitet, der holder farve og facon selv efter lang tids brug og mange vaske. Leder du efter en billig kampagne T-shirt, så brug feltet ”Sorter efter” PRIS. I venstre side kan du også filtrere efter farve, størrelse, mærke og pris. Det gør det lettere og hurtigere at finde det, du søger.

Alle vores poloer er i en god kvalitet og findes i mange farver.

Til messer og anden repræsentation hvor du skal bruge en skjorte, anbefaler vi de strygefri Eterna skjorter. De findes i Slim fit, Modern fit og Komfort fit, så der er skjorter til de fleste former og figurer.

Der er ligeledes et stort udvalg af Sweats og hættetrøjer.

Overtøj er mange ting. Se det store udvalg af Dynejakker på alle prisniveauer fra kr. 273,- til kr. 1.368,-. Her er dynejakker fra ID i den prisbevidste ende af skalaen til det klassiske og stilrene Berkley og det ultimative sejlermærke MUSTO i den anden ende af skalaen.

Herimellem har vi Tee Jays, der laver moderigtige dynejakker i en super kvalitet til fornuftige priser. Er man til den lidt mere sportslige stil, er Hummel og Slazenger et godt valg.

Softshelljakker finder du også indenfor ovennævnte mærker, hvilke er super forår og efterår som en overgangsjakke. Det samme gælder Fleecetrøjer og veste. Hybridjakker der kan være en kombination af softshell og dynejakke, fungerer også rigtig godt, som en overgangsjakke.