+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Tee Jays

Tee Jays leverer top kvalitet i alle prisklasser. Her er alt fra T-shirts til lækre jakker, med mulighed for både tryk og broderi.

Hvis du ønsker, at dit budskab, logo eller design skal fremstå endnu skarpere end blot med alm. tryk, kan du få specielle trykteknikker til dit tryk. Fortæl os hvilket udtryk du ønsker og vi vil hjælpe dig med at vælge den helt perfekte trykteknik til netop dit logo.

Se og læs mere om de forskelige muligheder for special effekter her.

___

Med High density puff kan du opnå en tredimensionel virkning med skarpe veldefinerede konturer. Er perfekt til at gøre en del af designet ”Pop Op” eller til simulering af virkningen af en tekstur.

Caviar Beads er en avanceret trykteknik, hvor der påføres små gennemsigtige kugler oven i trykfarven, hvilket giver en funklende effekt. Denne trykteknik er dog ikke holdbar til vask, da kuglerne kan falde af.

Ved brug af PUFF opnås en blød og rund tredimensionel effekt. Selve teknikken er, at puff farven hæver sig stærkt under tørringen og giver den tredimensionelle effekt. PUFF er egnet til bløde elementer.

GEL er et gennemsigtigt tredimensionelt lag af trykfarve, der giver en højglans virkning. GEL er perfekt til oprettelse af overflader som f.eks. vanddråber og bogstaver.

Læder-effekt - Ligesom etiketten på dine foretrukne jeans. Læder effekt er en fantastisk måde at opskallere et design uden de omkostninger, som en læderpatch ville koste. Den tekniske proces er den samme som Puff, hvor farven hæver sig under tørreprocessen.

PERLE-teknikken gør designet funklende. Trtykfarven består af gennemsigtig trykfarve indeholdende skinnende elementer.

Ved Farve-Separation opdeles billedet I særskilte staffagefarver ved at oprette en farveadskillelse med avancerede grafikprogrammer. Printprocessen involverer dermed ikke kun 4 CMYK farver, men 8, 10 og op til 12 adskilte pantonefarver. Hver valgt for at gengive et specielt aspekt af designet.

Sølv & Guld er specialfarver lavet til at gengive sølv og guld bedst muligt.