+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Dyne jakke med tryk

Virksomhedsreklame kommer i mange former så hvorfor ikke kombinere reklamer med en firmagave, der samtidig kan skabe følelsen af tilhørsforhold og sammenhold hos dine medarbejdere? Dyne jakker med logo er således en gave, som i stor grad kan skabe en følelse af, at man hører til i et større fællesskab. Dette kan derfor både være med til at skabe en positiv atmosfære på arbejdspladsen, ligesom det er en yderst praktisk gave i forhold til at skabe varme hos dine medarbejdere.

Dyne jakker med logo som firma jakke

Med dyne jakker med logo kan alle medarbejderne i din virksomhed få en jakke med brodering af firmanavnet. Dette kan således blive jeres nye kendetegn, hvilket er reklame i sig selv. Med en firma jakke kan dine medarbejdere vise den øvrige befolkning, at de er en del af en større helhed. Der findes ingen bedre reklame end den reklame, der bliver spredt fra kunde til kunde, så hvis du både ønsker at tilgodese dine medarbejdere, dine kunder og din virksomhed, så kan dette være den perfekte firmagave til dine ansatte. En firma jakke sender nemlig i stor grad et signal om, at i er professionelle og derfor har styr på det i laver.

Dyne jakker til damer og herrer

Hos Grevegaver synes vi, at det er smart og særdeles praktisk, hvis man kan købe en firmagave, som falder i god jord hos både mænd og kvinder. I vores sortiment finder du derfor flere forskellige mærker og designs af dyne jakker, som alle findes i en herre og en dame version. Hvis du leder efter ensartethed i udtrykket af din virksomhed, så kan vores dyne jakker med logo være lige det, du leder efter. Du kan blandt andet vælge mellem følgende designs fra vores sortiment:

  • Casual Catalina
  • Hooded Crossover
  • Hooded Zepelin
  • Maggie
  • Matt
  • Milano