+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Fleece jakke med tryk

Når urene skifter fra sommertid til vintertid, er det en indikation på, at vi går en koldere tid i møde. Dette gør sig gældende, uanset om man befinder sig indendørs eller udendørs. Kulde kan trænge ind overalt, så det kan være på tide, at det varme tøj bliver fundet frem. Som arbejdsgiver synes du formentlig også, at det er vigtigt, at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen. Din næste firmagave kan derfor være fleece jakker med brodering af firmanavnet. På denne måde kan dine medarbejdere fremover holde varmen med en firma jakke.

Varme fleece jakker med brodering

Fleece er noget af det bedste materiale, man kan bære, hvis man gerne vil holde varmen. Fleece bliver nemlig sjældent hverken for varmt eller for koldt, hvilket giver bæreren af materialet den perfekte kropstemperatur. Som firma jakke vil en fleece jakke med brodering af virksomhedens navn derfor specielt være en god gave, hvis dine medarbejdere har et arbejde, som ofte medfører, at de befinder sig i et skiftende klima. Men en fleece jakke kan også bare være god for dine medarbejdere at bruge i fritiden. Der er altså tale om en firmagave, som kan komme dem til stor gavn.

Gå aldrig på kompromis med mode

Hos Grevegaver mener vi, at mode bør være en topprioritet, hvis man vælger en beklædningsgenstand som firmagave. Vores sortiment består derfor udelukkende af topmoderne fleece jakker, som du selv kan vælge broderingen til. Hvis det er en ny firma jakke, du søger, skal du derfor ikke være bekymret for, at disse jakker vil ramme helt ved siden af. Det er bare op til dig at vælge den fleece jakke, som du synes repræsenterer virksomheden bedst både på arbejdspladsen og i offentligheden. Vi har derfor et bredt sortiment, som står til din rådighed, næstegang du skal vælge en firmagave.