+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Hybrid jakke med tryk

Når vinteren nærmer sig, så er det ofte med hastige skridt. Det sker dog tit, at mange personer glemmer at tage sig af de forbehold, som vinteren medbringer, og det er lige netop derfor, at månederne november, december og januar betegnes som influenzasæsonen. Der er formentlig ingen, der bryder sig om at ligge syg, og som arbejdsgiver ønsker du højst sandsynligt heller ikke, at dine medarbejdere bliver syge. Dette kan du derfor selv være med til at modvirke ved at give dine medarbejdere en hybrid jakke med tryk af jeres firma logo i firmagave. På denne måde kan dine ansatte holde varmen, når kulden tager til.

Moderne med brodering af firma logo

Du har formentlig set jakker med et firma logo før. Dette betyder også, at du har oplevet den følelse, som jakkerne giver. For ikke nok med at jakker med brodering af et firma logo giver en sammenholdsfølelse, så kan de også være med til at give en virksomhed et nyt og moderne udseende. I og med at sådanne jakke også fungerer som reklame for din virksomhed, så har du altså mulighed for at give dine medarbejdere et stykke praktisk beklædning, der fortæller deres samt virksomhedens omverden, at jeres virksomhed står inde for fornyelse.

Vælg en jakke efter din smag

Hvis du er stifter af en virksomhed, eller hvis du bare har sat dig virkelig godt ind i, hvad virksomheden står for, så har du den bedste chance for at vælge den eller de jakker med jeres firma logo, som du synes repræsenterer virksomheden på den bedste måde. Lige netop derfor bestræber vi os hos Grevegaver også efter at have et forholdsvist bredt sortiment af hybrid jakker med brodering, som du kan vælge imellem. Hos os finder du for eksempel:

  • Hummel Hybrid jakker
  • Hooded Crossover jakker
  • Crossover jakker
  • Hyper jakker