+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Jakke med tryk

En firma jakke behøver ikke bare at være en ganske normal sort jakke, som alle medarbejdere får udleveret. En firma jakke kan have en stor betydning for, hvordan en virksomhed udadtil bliver opfattet af potentielle kunder. Det kan derfor være en god ide at vælge en firma jakke, som repræsenterer din virksomhed på en positiv måde, da dette potentielt kan være med til at skabe en større kundeportefølje samt glade og positive medarbejdere. Dette er således også grundlaget for, hvorfor jakker med logo er en god firmagave.

Firma jakker med logo er en win-win situation

En virksomheds logo er deres brand og varemærke udadtil. Virksomhedens kunder forbinder derfor også logoet med virksomhedens kvalitet, og jo mere udbredt et logo er, desto mere genkendeligt bliver det for den almene befolkning. Ved at give dine medarbejdere jakker med logo som firmagave får du således udbredt dit brand blandt offentligheden, hvorved du sparer på virksomhedens reklamebudget. Men med firma jakker med logo kan du også skabe følelsen af et tilhørsforhold hos dine medarbejdere, så de føler sig som en enhed, når de er på arbejde. Der er altså tale om en win-win situation for virksomheden, medarbejderne og kunderne.

Jakker til alle virksomheder

Uanset om din virksomhed hovedsageligt består af kontorarbejde eller om dine medarbejdere laver aktivt arbejde udenfor, så har vi hos Grevegaver et sortiment, hvor vi gerne vil tilgodese alle former for arbejdskraft. Alle medarbejdere i en virksomhed kæmper for at holde virksomheden kørende, og de skal derfor belønnes for deres arbejde, uanset hvad de bidrager med til virksomheden. Hos os finder du derfor et stort udvalg af forskellige jakker, du kan give dine medarbejdere som firma jakker med logo. I vores udvalg finder du blandt andet disse moderne jakker:

  • Bomberjakker
  • Softshell jakker
  • Skijakker
  • Dunjakker
  • Quiltjakker