+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Softshell jakke med tryk

Når den danske sommer begynder at vinde frem, så er det ikke altid med solskin og varme sommerdage. Den danske sommer har nemlig ofte vist sig at være drilsk i sådan en grad, at det kan være svært at finde ud af, om det er varmt eller let sommerligt tøj, der skal til. Det kan altså være svært at finde praktisk tøj i sommerperioden, da vejret kan være uforudsigeligt. Dette gør sig dog ikke gældende med softshell jakker, som har tykkelsen af en sommerjakke samt er åndbar og vand- og vindafvisende. En softshell jakke med logo er derfor også den perfekte firmagave, som dine medarbejdere kan benytte hele sommeren samt i overgangsperioderne.

En softshell jakke med logo er hverken for varm eller for kold

Hos Grevegaver mener vi, at en softshell jakke skal være multifunktionel på den måde, at den skal kunne benyttes gennem flere årstider. Derfor indeholder alle jakkerne i vores sortiment softshell med foer, så dine medarbejdere ikke får problemer med at holde varmen, når årstiderne skifter. Desuden har flere af vores jakker også en meget solid og slidstærk overflade, så de kan benyttes i flere år. Hvis du er interesseret i at give dine medarbejdere en softshell jakke med logo i firmagave, så kan du blandt andet se nærmere på disse jakker:

  • DK funktionel
  • Buiss
  • Hummel
  • Performance
  • Letvægts jakker

Moderne og funktionelle jakker

Softshell jakker kan både være tykke og tynde alt efter, hvor meget foer de indeholder. Fælles for alle jakkerne i vores sortiment er dog, at de har et moderne og funktionelt design, som med sikkerhed vil komme dine medarbejdere til gavn i et vis omfang. Det moderne design betyder desuden, at du har en god chance for at finde en softshell jakke med logo, som falder i alles smag, hvilket gør sig gældende uanset køn.