+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Vinterjakker med tryk

Du kender det formentlig, og det gør dine medarbejdere højst sandsynligt også. Når vinteren står på, mærker i kulden uanset, om i befinder jer indendørs eller udendørs. Det bør dog ikke ske, at dine medarbejdere fryser så meget, at de ikke kan komme på arbejde. Med en vinterjakke med logo kan du derfor hjælpe dem til at komme på arbejde samt blive på arbejdet, selv hvis i ikke kan holde den værste kulde ude. Desuden signalerer du med denne firmagave, at du værdsætter dine medarbejdere, og at du gerne vil have dem til at repræsentere dig og din virksomhed i offentligheden.

Skab god stemning med en vinterjakke med logo

Der skal faktisk ikke meget til for at skabe god stemning på en kold vinterdag. Det eneste der skal til er nemlig bare, at dine medarbejdere kan holde varmen. Varme får nemlig kroppen til at føle sig tilpas og tryg, hvorved dine medarbejdere kan arbejde mere optimalt og fokuseret. Lige netop derfor er en vinterjakke med logo både en god firmagave for dine medarbejdere, da dagen i højere grad kommer til at føles kortere, men det er også en god gave til dig, da dine medarbejdere leverer det bedste resultat, de kan. Kort sagt så fører varme til god stemning, som yderligere fører til gode resultater.

Hold sne og slud ude

Det kan godt være, at snevejret ikke er konsekvent i vintermånederne, men ikke desto mindre ses det ofte, at det danske vintervej skifter mellem regn, slud og sne. Dette er således også grunden til, at mange danskere vælger at investere i en ny og praktisk vinterjakke, når de begynder at kunne mærke kulden. Du kan dog komme dine medarbejdere i forkøbet med en vinterjakke med logo. På denne måde viser du i stor grad også, at du sætter pris på dem.