+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Drikkedunke med logo

Vælg den rigtige drikkedunk, så den bliver dine kunders foretrukne. Drikkedunke med tryk er en af de mest populære reklamegaver, da de er anvendelige og noget alle kan bruge, enten på kontoret, i træningscentret, derhjemme eller på farten. Drikkedunke er et tidløst produkt, og er derfor en oplagt gave til dine medarbejder, reklamegave til dine kunder, eller en tak til dine samarbejdspartnere. Drikkedunke bliver medbragt til forskellige begivenheder og i dagligdagen, så det vil øge kendskabet til din virksomhed. Hos Grevegaver har vi et stort udvalg af drikkedunke, så der er noget for enhver målgruppe. Se vores store udvalg af lige fra den stilfulde, til fitnesstypen, til den mere klassiske og simple, og udvælg din favorit.

Fordele og dit personlige præg

Du har indflydelse på hvordan din vare skal se ud, og skaber derved et personligt aftryk af din virksomhed. Vi har drikkedunke i flere forskellige varianter og farver, så der er noget for enhver smag. Er du på udkig efter en drikkedunk til sportsarrangementer i firmaet, en til kontoret, til vandreturen eller noget helt tredje, så har vi noget der passer til dine ønsker. Drikkedunke med din virksomheds logo, er effektiv markedsføring, da det kommer ud til en bredmålgruppe. Drikkedunke med tryk er også en oplagt giveaway eller sponsorgave fra din virksomhed, så den kommer længere ud til potentielle kunder.

Mulighederne er mange

Hos Grevegaver kan du vælge imellem forskellige farver, designs, størrelse og anvendelighed. Er du på udkig efter en drikkedunk der er neutral og diskret, eller skal den have kulørte farver, så er de at finde på siden. Der er drikkedunke som kan foldes sammen, hvis de ikke skal fylde meget på farten, forskellige slags med dispenser så du har mulighed for at tilføje, din yndlingssmag til vandet, eller er du på udkig efter en med mulighed for et køleelement, så væsken bliver holdt kold i længere tid, mulighederne er mange. Når du har fundet den der passer bedst til dine ønsker, er det bare med at ligge en bestilling. Vi står til rådighed igennem hele processen, så har du brug for hjælp, til de forskellige design muligheder eller spørgsmål, så hjælper vi dig til at opnå det rigtige produkt for dig.

Levering og produktion

Vi har dig og din virksomhed i fokus under hele processen. Når du har udvalgt det rette produkt og lagt din bestilling, sender vi ikke produktet til produktion før du er tilfreds. Det vil sige vi sender et udkast til dig og når du har godkendt varen, så logo, farver og korrektur er præcis som ønsket, så sættes bestillingsprocessen i gang. Når det ønskede resultat er opnået, bliver det produceret, pakket og leveret. Vi går op, i kvalitet og at du som kunde får dit produkt i aftalt tid, og kvalitet. Husk, hvis du ikke er tilfreds, fortæl os. Hvis du er tilfreds, fortæl gerne andre.

Genanvendeligt og bæredygtigt

I stedet for at skulle ud at købe flasker med vand, hvorfor så ikke bruge en drikkedunk og derved hjælpe miljøet. Er din virksomhedsprofil at gå ind for bæredygtighed, skåne miljøet og være grøn? Så er vi naturligvis også grønne. På denne side https://www.grevegaver.dk/baeredygtige-reklamegaver/drikkevarer-eco/drikkedunke-eco/?p=1 finder du et sortiment af mange flotte drikkedunke, som du også kan få dit firmas logo på. Disse drikkedunke er produceret på en bæredygtig måde, så der tages hensyn til miljøet. De lever op til kravene inden for REACH og CSR. Nogen af drikkedunkene er produceret af RPET som er genbrugsplast, ved køb at disse drikkedunke støtter din virksomhed op om miljøet, og håndtering af plastik i udsatte områder.

Vi hjælper dig i processen, så du får et bæredygtigt reklamemateriale, til din virksomhed, om det er til medarbejderne, samarbejdspartnere eller en gave til dine kunder, så bakker vi op om jeres vision og budskab inden for bæredygtighed.

1 til 15 af 271

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 271

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5