+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Termokrus med Logo

Hvem vil ikke gerne have hjemmebrygget kaffe eller frisklavet te med på farten? Termokrus er med garanti en vare der kan bruges af alle, den holder dine drikkevare varme eller kolde og er gode til dage på farten, kontoret, eller til møde med samarbejdspartnere og kunder. Et termokrus med tryk, vil være et sikkert hit hos medarbejderne, kunderne eller dine samarbejdspartner, samtidig vil det være god reklame for din virksomhed, da det vil blive medbragt vidt omkring, og vil derfor være god branding. På siden finder du mange forskellige termokrus og termoflasker, i forskellige kvaliteter, stilarter, farver og størrelser. Find de termokrus, der passer bedst til modtageren, det handler om at være ’’in top of mind’’ i kundernes bevidsthed. Du kan få jeres logo på termokruset, og det er derfor en god reklamesøjle for din virksomhed udadtil. De kan bruges som giveaways, firmagaver til medarbejderne eller som tak til samarbejdspartneren.

Smarte løsninger på farten

Det er efterhånden blevet mere og mere normalt at få kaffen ’’to go’’ Hverdagen bliver travlere og nogle gange er det nødvendigt at tage noget at drikke med på farten. Ved at købe et termokrus eller en flaske, gøres det nemt at medbringe alle formere for væske på farten. Om det er en friskbrygget kaffe, en kold cola, eller en kop te, så finder du et krus der passer til dig. Er du kørende sælger, brugder du mange timer på farten, og derfor er det oplagt med et termokrus, så dine drikkevare kan holde sig varme eller kolde, i mere end 10min. Opdatere dit termokrus med tryk, så du samtidig reklamere for din virksomhed eller forening.

Stilfuldt og miljø venligt

På denne side Termokrus Eco finder du vores udvalg af bæredygtige termokrus og termoflasker. Har din virksomhedsprofil fokus på at passe på miljøet og vælge den bæredygtige vej, så gør vi det naturligvis også. Termokrusene og flaskerne er produceret med genanvendeligt materiale og lever på til kravene inden for REACH og CSR. Termokrus er genanvendelige og er derfor med til at spare på unødig plastik og engangskopper, dette er med til at udvise dine kunder ansvarlighed og at din virksomhed gerne vil skåne naturen. De fås i forskellige materialevalg, farver og størrelser, så vi er sikker på der er noget for en hver smag. Du kan få trygt dit firmas logo eller slogan, og derved have god reklame udadtil. Vi hjælper dig i designprocessen, så du får et bæredygtigt reklamemateriale, som lever op til dine ønsker og er den perfekte gave til dine kunder, medarbejder eller samarbejdspartner.

Blikfang og markedsføring

Når du skal vælge dit næste termokrus, om det så er til dig selv, dine medarbejder eller en gave, kan du med fordel få trykt dit firmalogo, det er en god eksponering af din virksomhed, da det kommer med rundt på farten. Der er mange forskellige designs, former og farver at vælge imellem- skal det være farverigt, diskret, stilrene eller sofistikeret, der er noget for alles smag. Du finder krus som egner sig bedst til kontorbrug, to go eller en tur til stranden. Der er findes krus med håndtag, sugerør, dobbelvæggede krus eller med karabinhage. Er du til de mere innovative produkter, finder du også alt-i-en bærbare elektrisk kaffemaskine, så får du frisklavet kaffe lige når du vil. Mulighederne er mange, overstående er kun et udvalg af Grevegavers sortiment.

Proces og levering

Når du har fundet det rette termokrus eller termoflaske, udvalgt farve og evt. logo som skal være på dit krus, så er det bare med at lægge en bestilling. Vi har dig og din virksomhed i fokus under hele processen, så du får et produkt som ønskede. Når du har lagt din bestilling, sender vi ikke produktet til produktion før du har godkendt varen, så logo og farver er som ønsket. Når du har opnået det ønskede resultat, bliver det producerede, pakket og leveret. Vi går op i at du får det resultat du har ønsket og at du modtager produktet i aftalt tid, og i god kvalitet. Husk, hvis du ikke er tilfreds, fortæl os. Hvis du er tilfreds, fortæl gerne andre.

1 til 15 af 74

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 74

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5