+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Reflekser med logo

Det er formentlig kendt blandt hele befolkningen, at det bliver sværere at færdes udenfor, når mørket falder på. Det bliver sværere at se, men de bliver i højere grad også sværere at blive set. Det er derfor vigtigt, at man husker på at gøre opmærksom på sig selv i trafikken, men det er også derfor, at refleksvesten med logo tryk er en god firmagave. Når dine medarbejdere skal på arbejde, uanset om det er om morgenen eller om aftenen, så er det nødvendigt, at de kan nå sikkert frem. Dette kan du hjælpe dem med ved at give dem en firmagave, som fremmer deres sikkerhed.

Sikkerhed skaber en stabil arbejdsplads

Uanset hvor dine medarbejdere færdes i mørket, så risikerer de at blive overset. Dette gør sig derfor også gældende, hvis de for eksempel arbejder på et mørkt lager. Refleksvesten med logo tryk er derfor også en gave, som dine medarbejdere kan bruge på selve arbejdspladsen, hvis virksomhedens lokaler til tider kan virke mørke og derfor ikke sikre. Med disse veste kan du altså være med til at bringe mere sikkerhed ind i virksomheden, hvilket formentlig også vil afspejle sig udadtil, så du får et godt ry for dit sikkerhedsinitiativ.

Refleksvesten med logo tryk behøver ikke at være kedelig

Der findes mange forskellige, sjove og skøre reflekser, som man kan komme på tøjet. Hvis du vil give dine medarbejdere refleksvesten med logo tryk i firmagave, så behøver det altså ikke at være nogle kedelige gamle og grå veste. Du skal nemlig bare vælge de reflekser, som du synes repræsenterer din virksomhed på den bedst mulige måde. Dette er desuden også grunden til, at vi hos Grevegaver har et bredt udvalg af reflekser, du kan vælge imellem. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • Slapwrap
  • Blinki refleks
  • Bløde figur reflekser
  • Hitz refleks
  • Magnetisk refleksklips