+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Læbepomade med Logo

Tørre, sprukne og blødende læber kan være enormt smertefuldt - dette sker dog især oftest om vinteren. Læberne vil føles helt ru - så ønsker du gennemfugtede og fyldige læber, så skal du igang med at pleje dem. En god læbepomade er et musthave for de fleste kvinder. Vi fører nogle rigtig gode læbepomader med behagelig konsistens, så man kan undgå sprunkne læber. læbepomader med  logo/tryk er altid en rigtig populær reklamegave.

Huden på læberne er utrolig tynd, og derfor skal der ikke meget til, før de sprækker - det kan blandt andet være på grund af kulde, varme og for lidt væske. Derfor er det vigtigt at passe på læberne, så de hverken sprækker, bløder eller er tørre.

Ha' altid dit læbeprodukt i lommen - det gør det nemmere at huske, og så undgår du trælse læber.

Hvorfor sprækker dine læber?

Der er mange grunde til at dine læber sprækker. Som hovedårsag er det fordi at huden på læberne er super tynd, faktisk kan man se alle de blodkar der ligger under huden.

Ofte sker det om vinteren fordi det er koldt og huden ikke kan modstå kuldens pres. Så sprækker læberne og det kan faktisk blive til sår - mon ikke du har stået i byen og oplevet at se dig selv i spejlet og tænke "Shit - ophævede læber" - den er ikke god, når søde Line kommer hen for at tage dig med hjem.