+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Magneter med logo

Køkkenet er formentlig et af de rum i huset, som størstedelen af husholdningen benytter mest. Dette skyldes hovedsageligt, at mange familier prioriterer at spise samlet i køkkenet. Men det skyldes i højere grad også, at mange personer gerne vil nyde en snack eller to imellem måltiderne. Men i og med at køkkenet er et rum, der emmer af familiehygge, så er det ofte også et rum, der er udsmykket med minder. Minder behøver dog ikke kun at være familiære, du kan derfor også byde dine medarbejdere på minder fra arbejdspladsen i form af reklamemagneter med logo.

Arbejde og fritid kan være en god cocktail

Det siges ofte, at man ikke skal blande arbejde med fritid. Dette gør sig dog ikke gældende, hvis dine medarbejdere befinder sig på en god arbejdsplads, hvor de kan få lov til at udføre deres drømmejob hver eneste dag. En god firmagave kan derfor med fordel være noget, som repræsenterer den gode arbejdsplads i hjemmet. Kreative reklamemagneter med logo kan for eksempel være med til at udsmykke dine ansattes hjem samtidig med, at de kan hænge en del af deres drømmejob op på køleskabet.

Stolthed i reklamemagneter med logo

Dine medarbejdere har måske mange af de samme interesser, eller også er de vidt forskellige. Dette afhænger meget af, hvad det er for en virksomhed, du driver. Fælles for dem alle er dog, at de af en eller flere grunde har valgt at søge arbejde i lige netop din virksomhed. Der ligger derfor også en grad af stolthed bag det arbejde, som de udfører. Dette er formentlig også en stolthed, som de tager med sig hjem, når arbejdsdagen er slut. Lige netop derfor kan reklamemagneter med logo være en god firmagave, da dine medarbejdere kan få et stykke af deres drømmejob med hjem i form af en KØLESKABSMAGNET.