+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Nøgleringe med logo

En nøglering er formentlig en af de genstande, der bliver brugt hyppigst blandt den danske befolkning. Hverdagen er travl, og danskerne pendler mellem hus, arbejde og fritidsaktiviteter alt imens, at nøglerne hober sig op og skaber en nøglering, der godt kan give indtrykket af, at der ikke er tid til sjov og ballade. Som arbejdsgiver har du dog muligheden for at bringe lidt mere glæde og humor ind i dine medarbejderes travle hverdag. Dette kan du nemlig gøre ved at give dem en nøglering med tryk som firmagave. Sådan en nøglering kan være lidt ekstra farvestrålende og spændende at se på end en ganske normal nøglering.

Nøgleringe i alle former

Der findes et utal af forskellige nøgleringe, som du alle har muligheden for at udsmykke med din virksomheds logo. Du kan således vælge alt fra en klassisk nøglering til en moderne nøglering med flere spændende detaljer. Du har derfor også gode muligheder for at finde en nøglering, som passer ind i dit virksomhedskoncept. Ved at give dine medarbejdere en nøglering med tryk, giver du dem således også et stykke af virksomhedens ånd. På denne måde kan de også yderligere være med til at repræsentere virksomheden, samt hvad den står for i offentligheden

Nøglering med tryk og praktiske funktioner

En nøglering behøver ikke bare at være en ganske normal nøglering, som dine medarbejdere kan have deres nøgler i. En nøglering kan nemlig godt indeholde flere nyttige og praktiske funktioner, som dine medarbejdere kan gøre brug af i deres hverdag. Hos Grevegaver har vi et sortiment, som består af mange forskellige nøgleringe, der kan bruges til alt fra lommelygter til tandtråd. Mulighederne er mange og bestemt ikke kedelige. Så hvis du leder efter en sjov nøglering med tryk, kan du med fordel tage et kig på nøgleringe med:

  • Målebånd
  • Lys
  • Tommestok
  • Powerbank
  • USB
  • Oplukker