+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Nøglesnore / Lanyards

Pas godt på dine nøgler og kort med en smart nøglesnor, med dit firmalogo skaber du synlig branding. Nøglesnore fås i mange kvaliteter, farver og længder, så ring for at få en hånd med at udvælge de bedste keyhangers til præcis dit formål.

Keyhangers med tryk

Endvidere har keyhangers mange formål, som gør dem universelt brugbare: keyhangers kan holde navneskilte, kort, telefoner, samt fremvise din virksomhed. Nøglesnore fås i mange kvaliteter, farver og længde. Leder du efter nøglesnore og keyhangers med tryk eller uden tryk kan vi levere din bestilling med konkurrencedygtige priser, højeste kvalitet og professionel service.

Det er ingen hemmelighed, at keyhangers med logo eller tryk udgør en fantastisk reklameartikel, keyhangers med logo er nemme at transportere, og er et sikkert hit når det kommer til messer og reklamekampagner. Med broderi og logo på dine keyhangers, er du sikker på, at dit firmas budskab når nye bredder.

Hos Grevegaver hjælper vi dig igennem hele processen, når du handler hos os. Skulle du have nogen spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte os.