+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Golf paraplyer med logo

Afholder dit firma en Golf Company Day, hvor I inviterer kunder og forretningsforbindelser til en hyggelig dag, ligger det lige for at forære alle deltagere en golfbold eller flere med jeres firmalogo på. Det er i hvert fald en gave, alle kan bruge både på dagen, men også til fremtidige golfture – se også Tees & Boldmarkører.

Golfhåndklæder er også en gave, som alle golfere kan bruge og som vil hænge på golfvognen i lang tid.

En Golfhandske kan virke som en lidt mere personlig og speciel gave.

Golftasker findes til mange forskellige formål og i mange forskellige prisklasser. En rigtig god idé til såvel gaver, der gives væk til receptioner og jubilæer som til præmier ved diverse Golfarrangementer.

Golf er for mange en hobby, de er meget dedikeret til - ja nærmest en livsstil, mens det for andre er noget man hygger sig med en gang imellem, når lejligheden byder sig. Det kan derfor være svært lige at vælge den helt rigtige gave. Vi har derfor forsøgt at medtage forskellige Golf-reklameartikler i forskellige prisniveauer, så der er lidt til enhver lejlighed. Klik på de links, der er markeret med fed ovenfor, så finder du helt sikkert noget, der passer til dit arrangement. Hvis du ikke finder noget på siderne her, så ring til os på 86 26 0083 eller kontakt os på info@greve-aps.dk. Vi er altid klar til at finde lige nøjagtig det, du står og mangler. Det du ser her på siden er kun et lille udvalg af alle de muligheder, der findes.