+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Håndklæder med logo

Se vores store udvalg af lækre håndklæder/badehåndklæder. Håndklæder med tryk er en populær reklamegave til samarbejdspartner, kunder og som firmagave til medarbejderne, da den passer til alle og er en gave der altid kan bruges. Vi levere, i flere forskellige kvalitetsniveauer således, der er noget for alle målgrupper. På siden finder du et udvalg af håndklæder i bl.a. bomuld, microfiber og velour, som findes i forskellige størrelser, farvevalg og muligheder for tryk. Reklameartikler med logo er en effektiv måde at eksponere din virksomhed på. Håndklæderne har lang levetid, og de bruges både i hjemmet, men også af medarbejderne eller firmaet til sportsarrangementer, ferien m.m. og er derved en god reklamesølje for din virksomhed. Tag et kig og vælg din favorit på siden.

Fordelen ved håndklæder som reklamegave

Håndklæder er en del af enhver husstand, og er derfor en oplagt og populær gave. Du kan glæde dine egne medarbejdere med en flot firmagave, give gaven som tak til dine samarbejdspartnere, eller få leveret håndklæder, med logo, til en reklamegave til dine kunder. Håndklæder bruges ikke kun i hjemmet, men også i fitnesscentret og på ferien, og er derfor god reklamegave for jeres virksomhed, da det ser eksklusivt ud og fremviser jeres virksomhed fra en professionel side. Grevegaver har et udbud af forskellige muligheder, så du finder noget der passer til netop dine ønsker.

Skab personlighed

Når du bestiller igennem Grevegaver, har du indflydelse på hvordan din ønskede vare skal se ud- og kan derved skabe et personligt aftryk fra din virksomhed, i god kvalitet. Du kan designe håndklæderne i din virksomheds farver, med og uden jeres logo. Hos Grevegaver kan du vælge imellem forskellige farver, skal det være neutralt og diskret, eller skal håndklæderne skille sig ud med de mere kulørte farver så som blå, gul og rød. Når du har valgt hvilken farve og størrelse du fortrækker, kan der vælges om der skal indgraveres logo. Der er flere muligheder for tryk, bl.a. brodering og indvævning- alt efter hvilket materiale du har valgt håndklæderne i, samt hvordan dit logo skal fremvises, skal det være tydeligt, eller diskret. Vi står til rådighed til at hjælpe dig igennem de forskellige design muligheder, så du kan udvikle et produkt efter dine ønsker.

Produktion og levering

Igennem hele processen har vi dig og din virksomhed i fokus. Når du har lagt din bestilling, sender vi ikke produktet til produktion før du er tilfreds, og har godkendt varen, så logo og korrektur er præcis som ønsket.  Når du har opnået det ønskede resultat, bliver det producerede, pakket og leveret. Vi går op i kvalitet og at du som kunde får det ønskede produkt i aftalt tid, og kvalitet. Husk, hvis du ikke er tilfreds, fortæl os. Hvis du er tilfreds, fortæl gerne andre.

Bæredygtig, med fokus på miljøet

Er din virksomhedsprofil båret af bæredygtighed, med fokus på at passe på miljøet, eller er du helt grøn så er vi det naturligvis også. På denne side https://www.grevegaver.dk/baeredygtige-reklamegaver/hjem-bolog-eco/handklader-eco/ finder du en lang række bæredygtige håndklæder, produceret i forskellige genbrugsmaterialer. Miljøvenlige håndklæder er en reklameartikel der passer til din virksomhed og som lever op til kravene inden for REACH og CSR. Derudover kan håndklæder bruges i lang tid og er på den måde genanvendelige og godt for miljøet. Vi hjælper dig i processen, så du får et bæredygtigt reklamemateriale, til jeres kunder, medarbejder eller samarbejdspartner, som opfylder og understøtter jeres vision og budskab.

1 til 15 af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 af 18

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2