+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Plaider med logo

En firmagave behøver ikke altid at være noget, som kun kan bruges i privaten. Du kan nemlig komme langt med en alsidig gave, som dine medarbejdere kan gøre brug af, uanset om det er i privaten eller i arbejdssammenhæng. Dette behøver dog ikke at være ensbetydende med, at der er tale om en meget seriøs gave, der emmer af hårdt arbejde. Det kan nemlig godt være en firmagave, som er med til at sprede hygge blandt medarbejderne, hvis i for eksempel er på firmaskovtur i det grønne om sommeren. I dette tilfælde vil tæpper med tryk være særdeles nyttige og hyggelige at medbringe.

Vandtætte tæpper med tryk

Et plaider tæppe er et af de mest praktiske tæpper, du kan købe for penge. Disse tæpper er nemlig specielt beregnede til at ligge på jorden og er derfor vandtætte. Ved at give dine medarbejdere sådan et tæppe giver du dem ikke bare et signal om, at du sætter pris på deres hårde arbejde, du viser dem nemlig også, at alt ikke drejer sig om arbejde, og at der skal være plads til fritid, hvilket er med til at skabe et særdeles godt arbejdsmiljø. Der er desuden flere måder, du kan vise dine medarbejdere dette på, da vores sortiment består af følgende tæpper med tryk til enhver smag:

  • Picnictæpper
  • Fleecetæpper
  • Melerede tæpper
  • Luksustæpper
  • Picnic sæt

Firmagaver kan erstatte teambuilding

En god firmagave kan lægge et grundlag for en god harmoni på arbejdspladsen. Tæpper med tryk kan for eksempel lægge op til flere ture med kollegerne, ligesom de også kan være med til at skabe et stærkere sammenhold på arbejdspladsen. Du kan derfor godt skubbe alle tanker om dyre teambuilding oplevelser ud af hovedet, da du ikke behøver at tage de helt store midler samt penge i brug for at ryste dine medarbejdere sammen.