+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Notesblok med logo

På et kontor vrimler det ofte med papirer, som til tider også bliver væk fra deres ejermand. De fleste kender det formentlig godt, og det gør du nok også. Du kan bruge flere timer på at lede efter dine papirer, som ikke ligger der, hvor du sidst så dem. Måske ligger de mellem en bunke andre papirer, som du alle bliver nødt til at gennemgå for at finde dine egne. Dette kan du dog sætte en stopper for nu både for dig selv og for dine medarbejdere. En særdeles god firmagave kan nemlig være notesbøger og dokumentmapper med logo, så jeres pairer aldrig mere bliver blandet sammen eller bliver væk.

Notesbøger til arbejdspladsen

Ved at give dine medarbejdere notesbøger og dokumentmapper med logo kan de i højere grad være sikre på, at de for eksempel ikke kommer til at blande deres private papirer sammen med deres arbejdspapirer. Denne firmagave giver nemlig et klart og tydeligt udtryk af, at den er beregnet til at blive benyttet i arbejdssituationer. Med denne gave undgår du således også i højere grad misforståelser og rod i papirerne, hvilket kan være med til at give dine medarbejdere en mere overskuelig arbejdsdag med større fokus og færre frustrationer.

Kreative notesbøger kan pifte arbejdet op

Der findes mange forskellige notesbøger, men hos Grevegaver har vi som fokus, at vores sortiment består af kreative notesbøger, som kan pifte hverdagen på arbejdspladsen lidt op. Det bør således også være muligt for dig at finde en notesbog, som udstråler det, du også ønsker, at din virksomhed skal udstråle. I vores sortiment finder du mange forskellige notesbøger og dokumentmapper, som du kan få dit logo på. Valget er dit, du kan for eksempel tage et kig på følgende notesbøger:

  • BAMOFF notesblok
  • Bio notesbog
  • Eco kork notesbog
  • Ecowings notesbog
  • EVANITY notesbog
Bæredygtige notesbøger i kork med logo/tryk finder du også her. Kork er et af fremtidens mest bæredygtige materialer, og kork kan anvendes til produktion af rigtig mange forskellige produkter, da kork har mange fortræffelige egenskaber – se også andre korkprodukter. https://www.grevegaver.dk/catalogsearch/result/?q=kork Al korken bruges, ingen spild-, og træet begynder med det samme at producere ny kork. I løbet af 9 år har korken gendannet sin bark. Se også https://www.grevegaver.dk/blog/kork