+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Slik med logo

Nye undersøgelser har vist, at danskerne er det folkefærd i verden, som spiser mest slik. Vi elsker slik og søde sager og føler ofte, at det er god skik at have slik på bordet, når weekenden kommer for dagen, samt når vi får gæster. En hyggelig, og faktisk meget oplagt, firmagave er derfor reklame slik. Det er ikke mange danskere, der siger nej til en god pose slik, så du kan være helt sikker på, at dette er et gavehit. Det kan også være, at du er heldig, at din virksomhed får lidt ekstra reklame, hvis dine medarbejdere vælger at dele deres gave med familie og venner. Dette kan derfor hurtigt blive en win-win firmagave for medarbejderne og virksomheden.

Reklame slik og snacks

Slik og snacks kommer i mange former, smage og farver, så der er lidt til enhver sød tand. Uanset om du ønsker vingummier eller saltkringler, så har vi hos Grevegaver reklame slik til din firmagave. Vores sortiment består således af slik og snacks, som henvender sig til flere forskellige livsstile. Du skal derfor ikke være bange for at ramme helt ved siden af, da vi gerne vil tilbyde dig lækkert slik, som kan nydes af alle. I vores sortiment vil du blandt andet finde:

 • Premium veganer sneakers vingummi
 • Øko veganske vingummibamser
 • Veganer vingummi med Aloe Vera
 • Øko vingummibamser
 • Mini saltkringler
 • Happy mix

En gave for alle

Vores reklame slik er en gave, som ofte rammer helt plet, da alle vores slik- og snack-poser er bæredygtige. På denne måde kan du nemlig tilgodese alle dine medarbejdere samtidig med, at du sender dem et budskab om, at din virksomhed støtter bæredygtighed. Dette kan desuden også være med til at give din virksomhed et særdeles positivt image blandt den øvrige befolkning. En bæredygtig og spiselig firmagave er derfor en yderst god gave.

1 til 15 af 88

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 15 af 88

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Logoslik/slik med logo/tryk kan bruges ved mange forskellige lejligheder som messer, sportsarrangementer, politiske møder, events, receptioner, kundegaver, julegaver og til interne møder.
Slik med logo kan være mange ting. Det kan være til den søde tand i form af chokolade, bolsjer, karameller, vingummi, pastiller eller kager. Det kan også være salte snacks til øl og vin som peanuts, chips og lignende. Endeligt kan det være energibarer og andet sundt snack, hvis det er sundhed og energi, der skal signaleres.
Til sidst men ikke mindst er tyggegummi en super og lidt mere længerevarende form for slik. Her beholder man pakken i lommen eller tasken i lidt længere tid.
Når man vælger pastiller eller bolsjer i små dåser med logo, er varigheden endnu længere, da mange efterfølgende bruger dåsen med dit logo til pilleæske.
Det meste af det logoslik/slik med logo eller tryk, der er på markedet findes også i en sukkerfri og i en vegansk udgave. Hvis I ikke lige kan se det her på webshoppen, så kontakt os og spørg.
Hvis det findes, så kan vi som regel levere det med dit logo/tryk.
Slik med dit logo/logoslik bringer altid glæde hos modtageren.
Har I ikke selv en grafiker til at lave layout, hjælper vi også gerne med det uden beregning.