+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Paraplyer med logo

Danmark er et af de lande i verden, hvor der er flere regnvejrsdage end der er solskinsdage om året. Det er derfor hverken sjældent, at du ser personer på gaden i drivvådt tøj eller med vådt hår. Det skal dog ikke være en forhindring at komme udenfor, selvom det regner og lige netop af denne grund, er paraplyer med logo en god firmagave, hvis du ønsker at tilgodese dine medarbejdere. Hos Grevegaver specialiserer vi os indenfor at personliggøre dine firmagaver, så dine ansatte ikke er i tvivl om, at de er værdsatte på deres arbejdsplads.

Paraplyer med logo for enhver smag

Vores paraplyer har alle et enkelt design, så du ikke skal bekymre dig om, at de ikke falder i dine medarbejderes smag. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med form og farver af den grund, da det enkle udtryk i flere tilfælde kan piftes op ved at vælge en farvestrålende paraply. Du kan blandt andet få paraplyer med logo i farverne:

  • Blå
  • Gul
  • Grøn
  • Lilla
  • Brun

Desuden er mange af vores paraplyer også bæredygtige. Hvis du vælger at forære dine medarbejdere paraplyer som gave, signalerer du derfor både, at i er en virksomhed, som tænker på miljøet både i form af naturen og arbejdsmiljøet, men i viser også, at medarbejderne betyder meget for jeres virksomhed, så i ønsker, at de skal komme godt på arbejde, selv når det regner.

Praktisk gave

Udover at beskytte mod regnvejr så er vores paraplyer også yderst praktiske at opbevare. Nogle skal således bare klappes sammen, mens andre er foldbare. Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en praktisk gave, er paraplyer med logo derfor et godt bud på en god gave til lige netop dine medarbejdere. Desuden giver denne gave også dine medarbejdere mulighed for at bære jeres virksomhedsnavn med stolthed i offentligheden.