+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Businesstasker med logo

Forretningsrejser bliver i takt med den globale verden en større og større del af arbejdslivet. I den forbindelse er der sjældent brug for en stor oppakning. I stedet for en stor rejsekuffert, er det en fordel med en mindre businesstaske, der er lettere at slæbe rundt på og fylder mindre.

Fordi der er så stort et behov for businesstasker, er det en oplagt mulighed som virksomhed at uddele konference tasker med firma navn som reklamegave. Det kan både være en gave til ansatte, kunder eller samarbejdspartnere. Du kan for eksempel uddele dem i forbindelse med en konference.

Hos Grevegaver tilbyder vi et bredt udvalg af businesstasker med logo. Du kan vælge blandt mange varianter og finde den type, som passer bedst til netop dit formål.

Konferencetasker med firma navn

Konferencer er en rigtig god måde at komme i kontakt med kunder og samarbejdspartnere på. Derfor er det oplagt at bruge denne mulighed til at uddele konferencetasker med firma navn. Det er en gave, som modtageren uden tvivl vil få glæde af, samtidig med at du kan skabe lidt opmærksomhed omkring din virksomhed.

Du finder konferencetasker af høj kvalitet hos Grevegaver, så du kun giver dine kunder og medarbejdere det bedste af det bedste.

Vælg den rette konferencetaske

Hos Grevegaver har vi et stort udvalg af konferencetasker, som du kan vælge i mellem. Her er det vigtigt, at du overvejer, hvilke kvaliteter i taksen, der betyder noget for dig. Du kan blandt andet vælge blandt disse typer:

-          Konferencetaske på hjul. Denne model kan køres som en kuffert.

-          En lille konferencetaske, hvor der hovedsageligt skal være plads til computer og mapper.

-          En større konferencetaske, hvor der også er plads til et sæt skiftetøj og toiletsager.

Hvilken konferencetaske, du bør uddele, afhænger helt af, hvilke behov du ønsker at opfylde.