+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Laptop taske med logo

Vi lever i en digitaliseret tid, hvor alle hjem og arbejdspladser efterhånden også kræver noget digitalt teknologi for at kunne fungere. Du skal derfor ikke lede længe, hvis du ønsker at finde svaret på, hvor mange af dine medarbejdere der benytter en bærbar computer enten på arbejdet eller i hjemmet eller endda begge steder. En computertaske med logo er derfor ofte en firmagave, som falder i mere eller mindre alle medarbejderes smag.

Praktisk kobling mellem arbejde og fritid

Det kan i mange virksomheder til tider blive nødvendigt, at medarbejderne skal arbejde hjemmefra. De skal derfor fragte alt deres arbejde, herunder deres arbejdscomputer, hjem til deres egen private bolig. For at gøre dette på den mest sikre måde, kan du hjælpe dine medarbejdere lidt på vej ved at give dem en firmagave i form af en computertaske med logo, da dette både beskytter computeren samtidig med, at der ikke er nogen tvivl om, at dette er en arbejdscomputer. Hos Grevegaver vil vi gerne give dig mulighed for at vælge de helt rigtige computertasker til dine medarbejdere, og lige netop derfor finder du i vores sortiment også flere forskellige computertasker blandt andet i form af:

  • Tyverisikrede laptop rygsække
  • Laptop rygsække med LED lys
  • Computertasker der er PVC fri
  • Laptop tasker med opladerstik

Computertaske med logo til din virksomhed

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken computertaske medarbejderne har brug for. Nogle virksomheder kræver således mere teknologiske computertasker end andre. Ved at tage et kig på de teknologiske aspekter af din virksomhed får du formentlig det bedste grundlag for at vælge den helt rigtige computertaske med logo til dine medarbejdere. Jo mere praktisk en computertaske er for dine medarbejdere, desto mere vil du også kunne hjælpe dem med at gøre hverdagen med hjemmearbejde mere overskuelig.