+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Punge med logo

Hvis du har en virksomhed, ved du at det er vigtigt at skabe opmærksomhed omkring navnet blandt både kunder og medarbejdere. Dette kan gøres ved at dele reklamegaver ud til både interne og eksterne events.

En reklamegave, som alle kan bruge, er en pung eller kortholder med firma navn. De fleste har deres pung eller kort op mere den en gang om dagen, og derfor er det en rigtig god reklamemulighed for din virksomhed. Desuden er det også en gave, som alle kan bruge.

Hos Grevegaver har vi et bredt udvalg af forskellige kortholdere og punge, hvor du kan få dit logo trykt. Vores produkter kommer i den bedste kvalitet, så du kan give din kunder og medarbejdere det bedste af det bedste.

Kortholder med firma navn

Kortholdere bliver mere og mere populære blandt folk. Dette skyldes, at de er fleksible og ikke fylder ret meget. Det er derfor let at finde plads til dem i lommen uden, at der skal en større taske til.

Du kan finde en bred variation af kvalitetskortholdere hos Grevegaver. Vores kortholdere kommer i mange forskellige designs, så du kan finde den variant, der lever bedst op til dine behov.

Forskellige typer af kortholder

Når du skal købe en kortholder med logo som reklamegave, er det vigtigt, at du finder den rette variant. Hos Grevegaver har vi mange forskellige typer, du kan vælge i mellem. Her er nogle af de ting, du blandt andet kan overveje:

-          Skal kortholderen have flere lommer? På den måde kan der være plads til flere kort.

-          Skal din kortholder have en snor, du kan hænge om halsen? Dette er en variant, som er let at tage med på farten.

-          Skal kortholderen have plads til lidt mere end bare kort? Det kan for eksempel være nøgler eller enkelte mønter.