+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Rejsetasker med logo

Som verden er blevet mere og mere global, er behovet for at rejse også vokset en hel del. Det er dog ikke alle rejser, som kræver den helt store oppakning, og derfor kan det være en del lettere at bruge en rejsetaske frem for en stor kuffert.

Som virksomhed er rejsetasker og rygsække med logo en rigtig god reklamegave til enten dine samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere. Det er noget, de fleste kan bruge, som med et logo kan hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dit firma.

Hos Grevegaver tilbyder vi en bred variation af kvalitets rejsetasker, hvor du kan få dit logo trykt på.

Vælg blandt mange varianter

Hvis du vil give rejsetasker med logo i reklamegave, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige type. Hos grevegaver tilbyder vi mange forskellige typer af rejsetasker, og du bør derfor overveje, hvilken der passer bedst til dit formål. Her er nogle af de forskellige rejsetasker, du kan vælge i mellem:

-          Rygsække med logo

-          Mindre kufferter

-          Sportstasker

-          Skuldertasker

Det er nogle af de rejsetasker du blandt andet kan finde på vores hjemmeside og sætte et firma navn på, før de uddeles som reklamegaver.

Rygsække med logo

En rejsetaske, som er særligt funktionel på kortere rejser, er en rygsæk. Det er en meget fleksibel taske, som er let at bære rundt på. Det er oplagt med rygsække til kortere ture, såsom forretningsrejser. Her har de færreste brug for plads til en helt stor oppakning, og derfor kan rygsæk sagtens klare læsset. Der er ingen bøvl med at slæbe den op og ned ad trapper og kantsten som med en kuffert, da den hele tiden sidder stabilt på ryggen. Vægten fra rygsækken fordeles ligeligt henover ryggen i modsætning til en skuldertaske, hvilken for mange er en stor fordel.

1 til 15 af 81

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 81

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5