+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Rygsæk med logo

Det kan være svært at finde den rigtige arbejdstaske, som kan indeholde alle de nødvendige arbejdsredskaber samtidig med, at den ser flot og moderne ud. Det behøver dog ikke at være en lang proces, som dine medarbejdere skal gennemgå. Du kan nemlig hjælpe dem igennem processen, inden den overhovedet er startet. Ved at give dem en rygsæk med tryk som firmagave kan du spare dine medarbejdere for unødvendige internetsøgninger og lange shoppeture for at finde den rigtige taske. En firma rygsæk kan være lige det, de står og mangler, så de kan bruge deres egne fine tasker og ryksække i privaten.

Skab sammenhold med en rygsæk med tryk

Når to personer for eksempel opdager, at de har den samme bluse på, så skaber dette øjeblikkeligt en forbindelse og et grundlag for en sjov samtale mellem personerne. Så forestil dig lige, hvis alle dine medarbejdere får en rygsæk med tryk som firmataske. Dette vil være en god grobund for at opbygge et sammenhold på arbejdspladsen, da alle dine medarbejdere får et fælles samtaleemne samt en genstand, som det kun er dem, der ejer. Dette skaber altså en forbindelse mellem alle dine medarbejdere, hvilket også kan være med til at skabe bedre arbejdsresultater, da man arbejder bedre, når man føler sig tryg på sin arbejdsplads.

Rygsække i alle former

Der er efterhånden opfundet så mange former for rygsække, at det ikke længere kan siges med sikkerhed, hvordan en standard rygsæk ser ud i nyere tid. Dette har dog den betydning, at der findes rygsække for enhver smag, uanset om man leder efter en ”klassisk” rygsæk eller en mere nymoderne fortolkning af datidens rygsække. Du har derfor også rig mulighed for at finde en moderne rygsæk med tryk i vores sortiment, hvor du blandt andet finder rygsækkene:

  • Laptop
  • EVERYDAY
  • CAMPBEL
  • City treck
  • Ecowings Black tiger