+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Toilettaske med logo

En firmagave er ofte noget, som kan hjælpe de ansatte på deres arbejdsplads. Men en firmagave kan også være noget mere personligt, som viser de ansatte, hvor meget du sætter pris på deres flid og hårde arbejde. En toilettaske med logo er for eksempel en god firmagave, da du med denne fortæller dine medarbejdere, at du synes de fortjener at nyde deres fritid med nogle gode oplevelser. Dette skyldes, at en toilettaske ofte symboliserer rejser eller ophold. Med denne gave viser du således interesse i dine medarbejdere og deres ve og vel.

Omrejsende reklame

En toilettaske kommer ofte vidt omkring, det er jo trods alt det, den er beregnet til. Spørgsmålet er derfor, om dette ikke er en god måde at reklamere for din virksomhed på, og til dette kan vi svare, at det er det. Dette er nemlig en særdeles brugbar gave for dine medarbejdere, som samtidig er en form for mindre aggressiv reklame. En toilettaske med logo kan på denne måde også være en af de bedste former for reklame, du kan have, da dine medarbejdere, og eventuelt personale på overnatningsstederne, ikke føler sig chikaneret, da mængden af reklame er så begrænset, at de knap nok bemærker, at det faktisk er reklame. Der er derfor store chancer for, at denne firmagave vil være et hit hos alle parter.

Toilettaske med logo i alle former

Toilettasker bliver efterhånden produceret i mange former og i mange forskellige materialer. Du har derfor rige muligheder for at finde en toilettaske med logo i det materiale, som du synes er bedst. Når der er tale om en firmagave, så er det formentlig fordi, du gerne vil vise dine ansatte, hvor meget du værdsætter dem. Dette kan du for eksempel gøre med følgende kvalitetstoilettasker:

  • Paulo toilettaske
  • Office toilettaske
  • Leakproof toilettaske i silikone
  • Global toilettaske
  • City toilettaske