+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Webcam blokering - Webcam Blocker - Webcam Cover med tryk logo

Webcam Blocker/Webcam Cover/Webcam blokering med tryk/logo Undgå hacking og spionage – Beskyt dig selv, dine nærmeste og dine kunder med en webcam blocker med logo. En Webcam blocker/cover hjælper dig og dine kunder til at føle sig trygge på nettet. Med en blocker er der ingen, der kan kigge med, når du surfer på nettet ved spisebordet, lytter til musik i badet fra din PC eller din teenage-datter sidder alene på værelset. En Webcam blocker findes i mange udformninger og prisklasser. Den kan laves i ABS plast, epoxy, metal eller silikone. Få dit logo på en Webcam blocker og du vil være i dine kunders bevidsthed, hver gang de åbner deres PC, tablet eller mobil telefon. Det giver god mening at bruge sikkerhedsudstyr som en blocker til alle der færdes på nettet, som en gimmick med dit logo på. Alle mennesker, næsten uden undtagelse, bruger internettet og er i farezonen for at blive overvåget såvel digitalt som visuelt. Med en Webcam blokering giver du modtageren en gave, de kan bruge til noget hver dag samtidig med, at du hjælper dem med at passe på sig selv og føle sig trygge. Med internettets tilstedeværelse er nye trusler dukket op, som vi alle er nødt til at forholde os til. Det er ikke et spørgsmål om, hvis det sker - men om, hvornår det sker. Vi vil alle på et eller andet tidspunkt blive udsat for misbrug på nettet. Det er derfor meget vigtigt, at der sker en holdningsændring til, hvordan vi opfører os og bruger nettet. Vi skal alle tage ansvar og gøre, hvad vi kan for at forebygge de trusler, der er, når vi bevæger os rundt på nettet. Har I spørgsmål til blokering: I-cam blocker - I-cam cover eller I-cam blokering, så kontakt venligst GREVE. Se også RFID-skimming kort www.grevegaver/RFID-skimmingkort.dk (undgå at kriminelle misbruger dine kreditkort, mens du har dem i pungen eller i lommen.)

Webcam Blokering med logo/tryk:

Webcam hacking er en virkelig trussel. Der går ikke en dag, hvor man ikke hører om Cyber kriminalitet i en eller anden form. Alle burde dække deres kamera med et Webcam Cover, og hvorfor ikke gøre det med dit logo/tryk.

En Webcam hacker kan overtage dit kamera og din mikrofon på din computer, tablet eller mobiltelefon så let som ingenting. Såvel FBI som Facebook stifteren, Mark Suckerberg dækker deres kamera til med tape, når de ikke bruger det. Man behøver ikke være en kendt person for at blive udsat for Webcam hacking, det sker for alle. Derfor er Webcam blokering med logo/tryk, en rigtig fornuftig ting.