+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Isskrabere med logo/tryk

Se vores store udvalg af isskrabere med logo/tryk. Vi har isskrabere, der er udviklet med stor kreativitet – se f.eks. vores isskraber, som er udformet som en P-skive. Vi har også en isskraber med indbygget handske. Isskrabere er naturligvis helt uundværlige i vinterhalvåret, så hjælp dine kunder og forretningsforbindelser med at have udstyret i orden samtidig med, at de tænker på dig. En isskraber med logo er en god idé som giveaway eller gave til både kunder og medarbejdere.

Reklamegaver til alt omkring bilen bringer glæde hos både mænd og kvinder, unge og ældre. Her er man ikke begrænset på alder og køn – De fleste over 18 år kører bil.

Se under Biltilbehør, hvor vi har mange andre gode idéer til kundegaver og reklamegaver, som skal bruges i forbindelse med bilen. Refleksveste er også en god ting i den mørke halvdel af året, hvorimod emner som digital dæktryksmåler og alkoholtester kan bruges hele året rundt.

Sikkerhed er vigtigt – se vores sikkerhedssæt til bilen, hvor alt du skal bruge ved mindre uheld, er samlet i et lille etui: refleksvest, arbejdshandsker, lygte samt førstehjælpskit med bandage, spritservietter, plastre, saks, nåle og tape.

Autokrus eller en ½ liters termoflaske der passer til kopholderen i bilen, er altid en god gave. Vælger man et krus eller en flaske i termoudgaven, kan den bruges hele året rundt til både varme og kolde drikke.

Se også de mange forskellige opladere og holdere til mobilen, som er uundværlig, når du kører bil. Løber børnenes mobil eller tablet tør for strøm på bagsædet af bilen, er freden forbi. Så kan turen føles ekstra lang for både børn og voksne. Med en bagsæde biloplader, der kan oplade 3 enheder ad gangen, er freden på bagsædet sikret.

Til sommerhalvåret er solskærme nogle dejlige store reklameflader, som ikke er til at overse.

En funktionel reklamegave til bilen med dit firmalogo, er et godt valg.